Bel ons op 020 584 92 00.
Wij helpen u graag.
Menu

Over ons

Wij zijn Ten Klei Print en zoals onze naam al zegt zijn wij de specialist in variabel printen. Op alle mogelijke gebieden, op vele producten en volgens meerdere technieken is print onze gemeenschappelijke deler. Leg ons uw codeer- of printprobleem voor en wij hebben een passende oplossing. Wij werken met een uitgebalanceerd team met stuk voor stuk kanjers in hun vakgebied. Opgeteld vele jaren ervaring, maar toch ook met een open vizier naar nieuwe ontwikkelingen.

Waar zijn wij goed in?

Oud en nieuw combineren in klantencommunicatie. Zeg maar :“The best of both worlds”. Als een onderdeel in ons leven snel is veranderd de laatste decennia, is het wel ons gebruik van communicatiemiddelen. Zowel voor consumenten als bedrijven is de communicatiemix intensiever en breder geworden. Simpel gezegd kunnen wij print en web uitstekend met elkaar laten samenwerken en zijn we de conceptbedenkers en makers van succesvolle interactieve marketingproducten.

Wat is onze missie?

Samen met u mooie nieuwe concepten bedenken en producten maken. Het geeft ons energie en voldoening als wij zien dat u uw marketingdoelen behaalt. Duurzaam en oprecht met respect voor onze klanten, medewerkers en de wereld om ons heen. Als we dat met elkaar kunnen bereiken, is onze missie geslaagd. Hopelijk mogen we hier nog lang mee door gaan.

Contact

Neem contact met ons op:

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Telefoonnummer

Verstuur

Ten Klei Print

Naritaweg 14
1043 BZ Amsterdam
Nederland

Postbus 59082
1040 KB Amsterdam

T 020 584 92 00
E info@tenklei.nl
KvK 6108.3518